Citygame

ikhouvanholland-image

Ik hou van Holland – Citygame

Ontdek de stad en speel de oerhollandse spellen!

Gegarandeerd het gezelligste uitje van Nederland! Tijdens de citygame ontdek je niet alleen de stad, maar ga je al lopend op zoek naar onze Linda en/of Jeroen waar de bekende spellen tegen elkaar gespeeld moeten worden. Voor jong en oud dus!

Ik hou van Holland Citygame: mogelijk op iedere locatie in Nederland of daarbuiten

Dwars door een stad naar keuze gaan jullie elkaar te lijf. Je leert alle weetjes, feiten en stadsgeheimen kennen. Op deze manier combineer je al het goede van een stadstrip met een oer-Hollandse spelquiz. Deze dag staat garant voor gezelligheid, maar wat is gezelligheid zonder een beetje strijd tussen de groepen? Juist. Pak daarom je klompen, activeer je Hollandse hersencellen en neem de juiste teamspirit met je mee!

Wat zijn de Hollandse ingrediënten van de Citygame

Ik hou van Holland verandert ieder jaar. Maar de spellen staan altijd garant voor gezelligheid. Wij hebben geen TV programma, maar een citygame. Daarom hebben wij de juiste spellen om buiten uit te voeren uitgekozen en zodanig aangepast dat het voor jong en oud leuk is. Naast de tour door de stad komen jullie elkaar 3 of 4 keer tegen voor een battle!
Een heftige geuzenstrijd waarin al snel duidelijk zal worden waar het ware Hollandse talent zich schuilhoudt. BN’ers raden, teken het woord en rijtjes maken, om er een paar te noemen. En hoe zit het eigenlijk met de kennis van je moerstaal? De spellingsronde haalt de Hollandse helden er zo uit! Als klap op de vuurpijl spelen we het verjaardagsspel. Viva Hollandia!

Op eind van het spel kunnen we verzamelen op een locatie naar keuze, waar jullie eventueel kunnen lunchen of dineren.

 

Meer informatie? Bekijk dan een of meerdere van de volgende tips!

icon-info

Helemaal de bom! Maar let op: zorg dat deze niet in jouw handen ontploft!