Ik hou van Holland in Groningen


Ik hou van Holland Groningen

Ik hou van Holland in Groningen

Het meest gezellige bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, teamuitje van Groningen!

Houd jij van ons leuke, gemoedelijke Groningen én Nederland?
Wij ook! Speel met je vrienden, familie of collega’s en ons het Ik Hou van Holland spel binnen als quiz of buiten als Citygame. Wij zijn er in ieder geval klaar voor. Hilariteit en gezelligheid gegarandeerd!

Ikhouvanholland-Groningen

Ik hou van Holland Citygame

Ik hou van Holland in Groningen is uitermate geschikt voor een perfecte dag. Groningen heeft een prachtig centrum waar vanalles valt te ontdekken en daarnaast zijn alle ingrediënten van het spel aanwezig in de citygame. Ontdek Groningen op een ludieke manier en daag elkaar uit tijdens het vinden van de checkpoints, het klompenspel of het boodschappenspel. Weet jij tussendoor ook de échte oerhollandse weetjes of kun jij net zo goed schatten als Jeroen van Koningsbruggen? Dan win jij waarschijnlijk onze Ik Hou van Holland – Groningen  trofee:) Oh ja, een beetje muziekkennis is ook wel fijn!

Laat bij het boeken van het Ik hou van Holland in Groningen even weten of het gaat om een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, teamuitje of ander groepsuitje. Geen één groep is namelijk hetzelfde!

Ik hou van holland quiz - Groningen

Ik hou van Holland Quiz / Diner spel

Ik hou van Holland Quiz spelen in Groningen tijdens een lunch of diner? Dat kan, maar het is ook los te boeken. De quiz is precies zoals je ‘m kent. Inclusief aankleding, petjes voor ieder team, het rad en alle rondes van de Ik hou van Holland Quiz, zoals je die kent van RTL 4. Gezelligheid staat voorop. Maar winnen wil natuurlijk iedereen! Tijdens de quiz / het dinerspel zijn er twee presentatoren aanwezig. Dit vinden wij belangrijk, omdat dit de interactie en de humor flink omhoog krikt. Natuurlijk zijn zij niet érg serieus en spelen zij zoveel mogelijk op het publiek en het moment in. Ja. Geen grap. Misschien zijn wij wel leuker dan Linda, Jeroen en Guus..;)

Ook hier geldt: laat even weten of je een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, teamuitje of ander groepsuitjes in Groningen wilt reserveren. Geen één groep is namelijk hetzelfde!

Meer informatie? Bekijk dan een of meerdere van de volgende tips!

Ik hou van holland quiz uitje, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest

Helemaal de bom! Maar let op: zorg dat deze niet in jouw handen ontploft!