Ik hou van Holland quiz

ikhouvanholland-image

Ik hou van Holland – Quiz

Met 1 of 2 quizmasters voor extreem veel interactie!

Gegarandeerd het meest lachwekkende uitje van Nederland! Jong of oud, dat maakt niet uit. Iedereen kent Ik hou van Holland. Met petjes, sjaaltjes, beamer/tv, honderden vragen en doe-opdrachten kunnen wij jullie vertellen: dit wordt gezellig!

Ik hou van Holland quiz: mogelijk op iedere locatie in Nederland of daarbuiten

De tijd tikt.. iedereen kijkt elkaar aan.. de tegenstanders liggen in een deuk.. en het zweet staat op jullie voorhoofd. Ontploft de bom in jullie handen? Of weet iemand toch nog tijdig het antwoord door te geven aan de quizmasters?? BOEM! Tijd voor ik hou van holland!

Wat zijn de Hollandse ingrediënten van de IKHV quiz

Nou. Precies wat je denkt waarschijnlijk! We proberen je de gezelligheid en de spanning van het TV programma te laten evenaren. Daarom komen wij met onze eigen presentatoren/presentatrices. Zij kunnen tegen een stootje en proberen altijd iedereen erbij te betrekken. Gezelligheid staat voorop!

Zij voelen dan ook iedereen flink aan de tand. Wie is er goed in de schattingsronde, wie kan er spellen als een dolle stier en wie kan zichzelf het beste in bedwang houden als de spanning stijgt en de vragen in rap tempo voorbijkomen??

Het is onze hobby, en hopen dat jullie met ons de strijd aan durven. Plezier, gezelligheid en spanning. Daar doen we het voor. Graag tot ziens!

Meer informatie? Bekijk dan een of meerdere van de volgende tips!

icon-info

Helemaal de bom! Maar let op: zorg dat deze niet in jouw handen ontploft!