Ik hou van Holland in Utrecht

Het meest gezellige bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, teamuitje, groepsuitje van Utrecht!

Houd jij van ons leuke, gemoedelijke land?
Heb je zin in een leuk, uitdagend spel wat zich afspeelt midden in Utrecht of zit je liever binnen en is de Ik hou van Holland quiz meer iets voor jou?

Ik hou van Holland spel in Utrecht

Dan is het spel Ik hou van Holland het ideale groepsuitje om enkele uurtjes de strijd met elkaar aan te gaan. Spannende momenten wisselen zich af met hilarische momenten tijdens het spel Ik hou van Holland. In teams ga je op jacht naar de punten met als doel het spel winnen. Al wandelend door de stad op zoek naar plaatsen waar de punten verdiend kunnen worden beleef je enkele hele leuke uurtjes. Een wandeling door Utrecht wordt gecombineerd met een oerhollandse quiz. Dit is dus een hele leuke middag waarin je met je collega’s, vrienden of teamgenoten een heerlijke strijd aan kunt gaan. Het mooie van alles is dat je dit stadsspel met iedereen en overal kunt spelen. Plezier wordt in ieder geval gegarandeerd.

Laat bij het boeken van het Ik hou van Holland uitje even weten of het gaat om een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, teamuitje of ander groepsuitjes. Geen één groep is namelijk hetzelfde!

Ik hou van Holland Quiz / Diner spel in Utrecht

Ik hou van Holland is ook heel erg geschikt om te spelen tijdens een diner. Tijdens een diner worden er in teams opdrachten vervuld. De oerhollandse quizspellen komen te voorschijn en zorgt tussen de gangen door voor spannende en hilarische momenten.

Ik hou van Holland Dinerwalk is ook een optie. Dit is een leuke mix van het stadsspel in Utrecht en de dinervariant. Na iedere gang worden de teams op pad gestuurd om de opdrachten zo goed mogelijk te vervullen. Tijdens de volgende gang wordt er veel nagepraat en gelachen om de vorige rondes.

Ook hier geldt: laat even weten of het gaat om een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, teamuitje of ander groepsuitjes. Geen één groep is namelijk hetzelfde!

Meer informatie over Ik hou van Holland in Utrecht?
Bekijk dan een of meerdere van de volgende tips!
Aflevering
Wikipediapagina
Facebook
Twitter
Of bekijk gewoon een aflevering op Youtube

Helemaal de bom! Maar let op: zorg dat deze niet in jouw handen ontploft!