Gek op Holland

Quiz op locatie Arnhem
Meer infoOfferte aanvragen

Gek op Holland Quiz in Arnhem

Houd jij van ons leuke, gemoedelijke land? Heb je zin in een leuk, uitdagend spel wat zich afspeelt midden in Arnhem of zit je liever binnen en is de Ik hou van Holland quiz meer iets voor jou? Dan is het spel Ik hou van Holland in Arnhem het ideale groepsuitje om enkele uurtjes de strijd met elkaar aan te gaan. Spannende momenten wisselen zich af met hilarische momenten tijdens het spel Ik hou van Holland in Arnhem. In teams ga je op jacht naar de punten met als doel het spel winnen. Al wandelend door Arnhem op zoek naar plaatsen waar de punten verdiend kunnen worden beleef je enkele hele leuke uurtjes. Een wandeling door Arnhem wordt gecombineerd met een oerhollandse quiz in Arnhem. Dit is dus een hele leuke middag waarin je met je collega’s, vrienden of teamgenoten een heerlijke strijd aan kunt gaan. Het mooie van alles is dat je dit stadsspel met iedereen in Arnhem kunt spelen. Plezier wordt in ieder geval gegarandeerd.

  • Een quiz in Arnhem voor de echte “Ik hou van Holland” fan.
  • Interactief spel: een quiz in Arnhem vol interactieve spellen!
  • Quiz met Hollandse aankleding en met een presentator strak in pak.
  • Te personaliseren met vragen over jullie zelf, Arnhem of jullie bedrijf.
  • De gezelligste quiz van Nederland en ideaal voor vrijgezellenfeesten en teamuitjes in Arnhem.

Gek op Holland Quiz Arnhem

Ik hou van Holland, jij ook?

De Ik hou van Holland Quiz op Locatie van Ik hou van Holland Events heeft er voor gezorgd dat wij een te gekke dag hebben gehad. Tijdens de bbq, na de Ik hou van Holland quiz, hebben we nog veel gelachten om de zogenaamde acties van iedereen.

Marc, Jumbo Supermarkten

Wij vonden het echt een schitterende dag. Heel veel gelachten om de Ik hou van Holland Quiz. Bedankt voor alles Ik hou van Holland Events! Zeker voor herhaling vatbaar.

Bas, AFAS Software

We hebben deelgenomen aan de Ik hou van Holland Quiz op Locatie van Ik hou van Holland Events. Wat een leuke en grappige quiz is dat zeg. Super ontvangst, goede en duidelijke uitleg en super Ik hou van Holland Quiz! We waren met 12 man en verveelde ons geen minuut.

Sandra

Gek op Holland Quiz in Arnhem

Meer over Arnhem

N325 N224 N837

Arnhem (uitspraakː  /ˈɑrnɛm/ (info / uitleg) of  /ˈɑrnɛm/ (info / uitleg), Arnhems: Ernem, Duits: Arnheim) is een stad en gemeente in Nederland en de hoofdstad van de provincie Gelderland. Tot de gemeente Arnhem behoren de stad Arnhem, de dorpen Elden en Schaarsbergen, de buurtschappen De Praets en 't Vlot, en delen van de buurtschappen Terlet en Deelen. De gemeente telt 159.277 inwoners per 1 januari 2019 (bron: CBS) en is daarmee de dertiende gemeente van Nederland. De agglomeratie Arnhem, bestaande uit onder andere de gemeenten Arnhem, Lingewaard, Overbetuwe, Renkum, Rheden, Duiven en Zevenaar, telt bijna 450.251 inwoners op een oppervlakte van ongeveer 713,96 km².

Meer over Arnhem