Gek op Holland

Quiz op locatie Den Haag
Meer infoOfferte aanvragen

Gek op Holland Quiz in Den Haag

Houd jij van ons leuke, gemoedelijke land? Heb je zin in een leuk, uitdagend spel wat zich afspeelt midden in Den Haag of zit je liever binnen en is de Ik hou van Holland quiz meer iets voor jou? Dan is het spel Ik hou van Holland in Den Haag het ideale groepsuitje om enkele uurtjes de strijd met elkaar aan te gaan. Spannende momenten wisselen zich af met hilarische momenten tijdens het spel Ik hou van Holland in Den Haag. In teams ga je op jacht naar de punten met als doel het spel winnen. Al wandelend door Den Haag op zoek naar plaatsen waar de punten verdiend kunnen worden beleef je enkele hele leuke uurtjes. Een wandeling door Den Haag wordt gecombineerd met een oerhollandse quiz in Den Haag. Dit is dus een hele leuke middag waarin je met je collega’s, vrienden of teamgenoten een heerlijke strijd aan kunt gaan. Het mooie van alles is dat je dit stadsspel met iedereen in Den Haag kunt spelen. Plezier wordt in ieder geval gegarandeerd.

  • Een quiz in Den Haag voor de echte “Ik hou van Holland” fan.
  • Interactief spel: een quiz in Den Haag vol interactieve spellen!
  • Quiz met Hollandse aankleding en met een presentator strak in pak.
  • Te personaliseren met vragen over jullie zelf, Den Haag of jullie bedrijf.
  • De gezelligste quiz van Nederland en ideaal voor vrijgezellenfeesten en teamuitjes in Den Haag.

Gek op Holland Quiz Den Haag

Ik hou van Holland, jij ook?

De Ik hou van Holland Quiz op Locatie van Ik hou van Holland Events heeft er voor gezorgd dat wij een te gekke dag hebben gehad. Tijdens de bbq, na de Ik hou van Holland quiz, hebben we nog veel gelachten om de zogenaamde acties van iedereen.

Marc, Jumbo Supermarkten

Wij vonden het echt een schitterende dag. Heel veel gelachten om de Ik hou van Holland Quiz. Bedankt voor alles Ik hou van Holland Events! Zeker voor herhaling vatbaar.

Bas, AFAS Software

We hebben deelgenomen aan de Ik hou van Holland Quiz op Locatie van Ik hou van Holland Events. Wat een leuke en grappige quiz is dat zeg. Super ontvangst, goede en duidelijke uitleg en super Ik hou van Holland Quiz! We waren met 12 man en verveelde ons geen minuut.

Sandra

Gek op Holland Quiz in Den Haag

Meer over Den Haag

Den Haag ( uitspraak (info / uitleg)) of 's-Gravenhage ( uitspraak (info / uitleg)) is de hoofdstad van de provincie Zuid-Holland en met 537.988 inwoners (1 januari 2019, bron: CBS) de derde grootste gemeente van Nederland, na Amsterdam en Rotterdam. Sinds 1 januari 2015 vormt Den Haag samen met 22 andere gemeenten de Metropoolregio Rotterdam Den Haag, met gezamenlijk 2,3 miljoen inwoners.[2] Deze regio maakt op haar beurt weer deel uit van de Randstad.

Den Haag is de enige grote Nederlandse stad aan de Noordzee en heeft een kustlijn van elf kilometer. De stad beschikt over twee badplaatsen: Scheveningen en Kijkduin. Daarnaast ligt een breed zandstrand met een duinenrij: een omvangrijk natuurgebied. Scheveningen - vroeger een vissersdorp - heeft een regionale haven. Door de ligging aan de Noordzee is Den Haag sinds de 19e eeuw een internationaal toeristenoord.

Meer over Den Haag