Gek op Holland

Quiz op locatie Hoensbroek
Meer infoOfferte aanvragen

Gek op Holland Quiz in Hoensbroek

Houd jij van ons leuke, gemoedelijke land? Heb je zin in een leuk, uitdagend spel wat zich afspeelt midden in Hoensbroek of zit je liever binnen en is de Ik hou van Holland quiz meer iets voor jou? Dan is het spel Ik hou van Holland in Hoensbroek het ideale groepsuitje om enkele uurtjes de strijd met elkaar aan te gaan. Spannende momenten wisselen zich af met hilarische momenten tijdens het spel Ik hou van Holland in Hoensbroek. In teams ga je op jacht naar de punten met als doel het spel winnen. Al wandelend door Hoensbroek op zoek naar plaatsen waar de punten verdiend kunnen worden beleef je enkele hele leuke uurtjes. Een wandeling door Hoensbroek wordt gecombineerd met een oerhollandse quiz in Hoensbroek. Dit is dus een hele leuke middag waarin je met je collega’s, vrienden of teamgenoten een heerlijke strijd aan kunt gaan. Het mooie van alles is dat je dit stadsspel met iedereen in Hoensbroek kunt spelen. Plezier wordt in ieder geval gegarandeerd.

  • Een quiz in Hoensbroek voor de echte “Ik hou van Holland” fan.
  • Interactief spel: een quiz in Hoensbroek vol interactieve spellen!
  • Quiz met Hollandse aankleding en met een presentator strak in pak.
  • Te personaliseren met vragen over jullie zelf, Hoensbroek of jullie bedrijf.
  • De gezelligste quiz van Nederland en ideaal voor vrijgezellenfeesten en teamuitjes in Hoensbroek.

Gek op Holland Quiz Hoensbroek

Ik hou van Holland, jij ook?

De Ik hou van Holland Quiz op Locatie van Ik hou van Holland Events heeft er voor gezorgd dat wij een te gekke dag hebben gehad. Tijdens de bbq, na de Ik hou van Holland quiz, hebben we nog veel gelachten om de zogenaamde acties van iedereen.

Marc, Jumbo Supermarkten

Wij vonden het echt een schitterende dag. Heel veel gelachten om de Ik hou van Holland Quiz. Bedankt voor alles Ik hou van Holland Events! Zeker voor herhaling vatbaar.

Bas, AFAS Software

We hebben deelgenomen aan de Ik hou van Holland Quiz op Locatie van Ik hou van Holland Events. Wat een leuke en grappige quiz is dat zeg. Super ontvangst, goede en duidelijke uitleg en super Ik hou van Holland Quiz! We waren met 12 man en verveelde ons geen minuut.

Sandra

Gek op Holland Quiz in Hoensbroek

Meer over Hoensbroek

Hoensbroek (Limburgs: Gebrook) is een plaats in de gemeente Heerlen met 18.930 inwoners[1]. Tot 1982 was Hoensbroek een zelfstandige gemeente, sindsdien is het een stadsdeel en plaats binnen de gemeente Heerlen[2].

Hoensbroek heette aanvankelijk Broek of Broich, hetgeen 'moeras' betekent. (De Limburgse aanduiding Gebrook betekent niets anders dan 'het moeras'.) In 1388 werd het afgescheiden van Heerlen en geschonken aan ridder Herman Hoen,wiens familie van dan af Hoen van den Broeck, later Van Hoensbroeck zou heten en een van de aanzienlijkste adellijke families in Limburg werd. Deze Herman Hoen bouwde vervolgens het kasteel, dat nu Kasteel Hoensbroek heet en was er de eerste bewoner van. Op deze plaats had vanaf de dertiende eeuw al een motte en een verdedigingswerk gestaan. Hoensbroek is de samenvoeging van 'Hoens zu Broeck'.

Meer over Hoensbroek