Ik hou van Holland

Quiz op locatie
Meer infoOfferte aanvragen

Ik hou van Holland quiz op locatie

Gegarandeerd het meest lachwekkende uitje van Nederland! Jong of oud, dat maakt niet uit. Iedereen kent Ik hou van Holland. Met petjes, sjaaltjes, beamer/tv, honderden vragen en doeopdrachten kunnen wij jullie vertellen: dit wordt gezellig! De tijd tikt.. iedereen kijkt elkaar aan.. de tegenstanders liggen in een deuk.. en het zweet staat op jullie voorhoofd. Ontploft de bom in jullie handen? Of weet iemand toch nog tijdig het antwoord door te geven aan de quizmasters?? BOEM! Tijd voor ik hou van holland!

Meer over de Ik hou van Holland Quiz op Locatie >>

Ik hou van Holland Quiz – rondes

Nou. Precies wat je denkt waarschijnlijk! We proberen je de gezelligheid en de spanning van het TV programma te laten evenaren. Daarom komen wij met onze eigen presentatoren/presentatrices. Zij kunnen tegen een stootje en proberen altijd iedereen erbij te betrekken. Gezelligheid staat voorop!

Zij voelen dan ook iedereen flink aan de tand. Wie is er goed in de schattingsronde, wie kan er spellen als een dolle stier en wie kan zichzelf het beste in bedwang houden als de spanning stijgt en de vragen in rap tempo voorbijkomen??

Het is onze hobby, en hopen dat jullie met ons de strijd aan durven. Plezier, gezelligheid en spanning. Daar doen we het voor. Graag tot ziens!

De gezelligste quiz van Nederland

De Ik hou van Holland quiz op locatie is de gezelligste quiz van Nederland! Jullie gaan net als in het televisieprogramma “Ik hou van Holland” in teams van 4 tot 6 personen in meerdere leuke en grappige rondes de strijd met elkaar aan wie het meest weet van ons kleine kikkerlandje!

Volledige Quiz op Locatie met Hollandse aankleding

Tijdens de Ik hou van Holland Quiz brengen we iedere locatie volledig in de Hollandse sferen. Zo nemen we niet alleen het bekende “Ik hou van Holland” rad mee, maar nemen we ook Hollandse aankleding zoals vlaggetjes, kransjes, slingers in Nederlandse kleueren.

Holland quiz met eigen quizmasters

De Ik hou van Holland Quiz op Locatie wordt volledig gepresenteerd door onze eigen Linda de Mol. Strak in (feest)pak komt onze quizmasters naar je toe en verzorgd jullie een middagje Nederlandse gezelligheid!

Gepersonaliseerde quiz

De leukste en gezelligste quiz van Nederland personaliseren met eigen vragen over jullie bedrijf, afdeling of directeur? Geen probleem, neem contact op voor de mogelijkheden! Vragen toevoegen over jullie vrijgezel is natuurlijk ook mogelijk, zoals alles natuurlijk mogelijk is bij Ik hou van Holland Events ;).

≥ 10 personen

Ook geschikt voor grote groepen

Ik hou van Holland Quiz op Locatie

Ik hou van Holland, jij ook?

De Ik hou van Holland Quiz op Locatie van Ik hou van Holland Events heeft er voor gezorgd dat wij een te gekke dag hebben gehad. Tijdens de bbq, na de Ik hou van Holland quiz, hebben we nog veel gelachten om de zogenaamde acties van iedereen.

Marc, Jumbo Supermarkten

Wij vonden het echt een schitterende dag. Heel veel gelachten om de Ik hou van Holland Quiz. Bedankt voor alles Ik hou van Holland Events! Zeker voor herhaling vatbaar.

Bas, AFAS Software

We hebben deelgenomen aan de Ik hou van Holland Quiz op Locatie van Ik hou van Holland Events. Wat een leuke en grappige quiz is dat zeg. Super ontvangst, goede en duidelijke uitleg en super Ik hou van Holland Quiz! We waren met 12 man en verveelde ons geen minuut.

Sandra

USP – Ik hou van Holland Events
  • Verzekerd van de gezelligste quiz van Nederland
  • Quiz onder begeleiding van ervaren en enthousiaste Quizmasters
  • Geweldige sfeer met Hollandse aankleding (Ik hou van Holland rad, vlaggetjes en kransjes in Nederlandse kleuren)
  • Designvolle presentaties vol Hollandse rondes
  • Mega interactief! Muziek, film, geen ja, geen nee of euh…
Contact

    Stuur mij een Ik hou van Holland offerte

    3 + 2 =