Ik hou van Holland in Hoensbroek

Ik hou van Holland in Hoensbroek

Het meest gezellige bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, teamuitje van Hoensbroek!
Houd jij van ons leuke, gemoedelijke Hoensbroek én Nederland?
Wij ook! Speel met je vrienden, familie of collega's en ons het Ik Hou van Holland spel binnen als quiz of buiten als Citygame. Wij zijn er in ieder geval klaar voor. Het ik hou van holland spel in Hoensbroek is een geschikte keuze. Naast het hilarische en gezellige spel, is Hoensbroek een leuke plaats om het Ik hou van Holland spel te spelen.

Ik hou van Holland in Hoensbroek

Ik hou van Holland Hoensbroek

Ik hou van Holland Citygame

Ik hou van Holland in Hoensbroek  is uitermate geschikt voor een perfecte dag. Hoensbroek heeft een veel mooie plaatsen te bieden, waar van alles valt te ontdekken. Daarnaast zijn alle ingrediënten van het spel aanwezig in de citygame. Ontdek Hoensbroek op een ludieke manier en daag elkaar uit tijdens het vinden van de checkpoints, het klompenspel of het boodschappenspel. Weet jij tussendoor ook de échte oerhollandse weetjes of kun jij net zo goed schatten als Jeroen van Koningsbruggen? Dan win jij waarschijnlijk onze Ik Hou van Holland Hoensbroek trofee:) Oh ja, een beetje muziekkennis is ook wel fijn!

Laat bij het boeken van het Ik hou van Holland in Hoensbroek even weten of het gaat om een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, teamuitje of ander groepsuitje. Geen één groep is namelijk hetzelfde!

Ik hou van holland quiz - Hoensbroek

Ik hou van Holland Quiz / Diner spel

Ik hou van Holland Quiz spelen in Hoensbroek  tijdens een lunch of diner? Dat kan, maar het is ook los te boeken. De quiz is precies zoals je 'm kent. Inclusief aankleding, petjes voor ieder team, het rad en alle rondes van de Ik hou van Holland Quiz, zoals je die kent van RTL 4. Gezelligheid staat voorop. Maar winnen wil natuurlijk iedereen! Tijdens de quiz / het dinerspel zijn er twee presentatoren aanwezig. Dit vinden wij belangrijk, omdat dit de interactie en de humor flink omhoog krikt. Natuurlijk zijn zij niet érg serieus en spelen zij zoveel mogelijk op het publiek en het moment in. Ja. Geen grap. Misschien zijn wij wel leuker dan Linda, Jeroen en Guus..;)

Ook hier geldt: laat even weten of je een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, teamuitje of ander groepsuitjes in Hoensbroek wilt reserveren. Geen één groep is namelijk hetzelfde!

Ik hou van Holland Bedrijfsuitje

Ik hou van Holland Bedrijfsuitje

Ik hou van Holland Hoensbroek Boeken

Ben je eruit en wil je graag een uitje boeken via Ik hou van Holland Events? Dan is dat mogelijk via onze reserveer pagina. Hierbij kun je je persoonlijke wensen doorgeven, zodat je een offerte op maat krijgt. Binnen 24 uur zie je een offerte op maat tegemoet. Deze offerte is gratis en geheel vrijblijvend; je wordt nergens toe verplicht. Heb je nog vragen of wil je direct contact met ons hebben? Dan zijn wij ook bereikbaar via telefoon of mail.
 
 
Ik hou van Holland op Locatie

Ik hou van Holland Bedrijfsuitje in Hoensbroek
Mail: info@ikhouvanholland-events.nl
Tel: 0413-302773

Helemaal de bom! Maar let op: zorg dat deze niet in jouw handen ontploft!