Ik hou van Holland Quiz

Dé gezelligste quiz van Nederland. Ervaar nu onze Ik hou van Holland Quiz op locatie naar keuze. Weet jij de meeste punten aan het ‘Ik hou van Holland’ rad te scoren?

Ik hou van Holland Quiz | Ik hou van Holland - Events

Dé leukste quiz van Nederland

Ik hou van Holland spel - Ik hou van Holland-Events

Mogelijk op elke locatie in Nederland

Home » Uitjes » Ik hou van Holland Quiz

Wie weet het meest over ons kleine kikkerlandje?

De tijd tikt.. iedereen kijkt elkaar aan. De tegenstanders liggen in een deuk en het zweet staat op jullie voorhoofd. Ontploft de bom in jullie handen? Of weet iemand toch nog tijdig het antwoord door te geven aan de quizmasters?

BOEM! Helaas, net te laat. Het is de hoogste tijd voor dé gezelligste Ik hou van Holland Quiz van Nederland!

Offerte aanvragen Meer informatie

Bekijk de trailer

Dé leukste Ik hou van Holland rondes

Op locatie naar keuze presenteert onze eigen Linda de Mol dé gezelligste Ik hou van Holland Quiz van Nederland. Strak in (feest)pak komen onze quizmasters naar jullie toe. Zijn jullie klaar voor oer-Hollandse gezelligheid?

  • Kaaswerpen: is jullie topografische kennis in orde? Weet jij alle dorpjes en steden van Nederland te liggen? Gooi de kaas op de juiste plaats in Nederland en scoor de punten!
  • Spellingsronde: wie is er bij jullie een kij in spelling?
  • Raad een lied of niet: ‘Ik hou van Holland, het landje aan de Zuiderzee een stukje Holland’ kent natuurlijk iedereen. Maar wij zijn benieuwd of jullie bij échte Nederlandse muzikale klassiekers ook de naam van het liedje én artiest weten! 😉
  • Het finalespel: het welbekende ‘Ik hou van Holland’ rad wordt tevoorschijn getoverd. Alles is mogelijk, ieder team kan nog winnen. Maar ja.. dan moet je wel de vragen goed beantwoorden én de juiste punten draaien op het rad!
Image

Haal alles uit jullie uitje!

Het spelen van onze Ik hou van Holland Quiz is uiteraard pas compleet met wat Hollandse versnaperingen. Combineer daarom dit uitje met een lunch, diner of borrel om alles uit jullie activiteit te halen! Vraag ons daarom gerust naar de mogelijkheden. Zo werken wij met diverse horecagelegenheden en eventlocaties samen door heel Nederland.

Stel eventuele vragen gerust aan Guus, dé specialist in Ik hou van Holland

Contact 0413-302773

Guus - Ik hou van Holland spel

Waarom kiezen voor Ik hou van Holland-Events?

Hebben jullie ook al zo’n zin in oer-Hollandse gezelligheid?

“Met ons team een hele leuke avond gehad met het “Ik hou van Holland spel. We hebben zoveel lol gehad! En als winnaar uit de bus gekomen!

Onze ervaring met IHVH-Events is een ervaring die ik iedereen toe wens! Wat een enthousiasme van het personeel en het was goed geregeld!”

Helen Broeders
156 Personen
Ik hou van Holland Amsterdam

Image

Wij hebben met ons team een ontzettend leuke en gezellige avond mogen beleven met de ‘Gek op Holland Quiz’ en onze host Nina. De communicatie met IHVH-Events was prima, goed bereikbaar en snelle reacties. De quiz op zich bevatte originele opdrachten, was makkelijk te spelen met de app en de interactie met de host was leuk. Kortom, een top ervaring! Bedankt voor jullie service en wie weet tot ziens.”

Koenen en Co
Cynthia Houben
20 personen
Ik hou van Holland Roermond

Ik hou van Holland Roermond - Ik hou van Holland-Events

“We hebben afgelopen vrijdag een ontzettend leuke avond gehad. Veel positieve reacties ontvangen van collega’s. Mijn man heeft inmiddels jullie ook aanbevolen bij zijn leidinggevende.“

Lode Holding
Marita Kapper
21 personen
Ik hou van Holland Groningen

Ik hou van Holland Groningen - Ik hou van Holland-Events

“We hebben gisteren de game gespeeld en deze viel erg in de smaak! Ik ga deze dan ook opnemen in mijn bericht aan heel kantoor over jullie teamactiviteiten.”

NautaDutilh N.V.
Simone van den Heuvel
30 personen
Ik hou van Holland Rotterdam

Image

Wij houden van Holland, jij ook?

Boek dan snel dé gezelligste quiz van Nederland!

Offerte aanvragen 0413-302773