Ik hou van Holland Quiz

Dé gezelligste quiz van Nederland. Ervaar nu onze Ik hou van Holland Quiz op locatie naar keuze. Weet jij de meeste punten aan het ‘Ik hou van Holland’ rad te scoren?

Ik hou van Holland Quiz | Ik hou van Holland - Events

Dé leukste quiz van Nederland

Ik hou van Holland spel - Ik hou van Holland-Events

Mogelijk op elke locatie in Nederland

Home » Uitjes » Ik hou van Holland Quiz

Wie weet het meest over ons kleine kikkerlandje?

De tijd tikt.. iedereen kijkt elkaar aan. De tegenstanders liggen in een deuk en het zweet staat op jullie voorhoofd. Ontploft de bom in jullie handen? Of weet iemand toch nog tijdig het antwoord door te geven aan de quizmasters??

BOEM! Helaas, net te laat. Het is de hoogste tijd voor dé gezelligste Ik hou van Holland Quiz van Nederland!

Offerte aanvragen Meer informatie

Bekijk de trailer

Dé leukste Ik hou van Holland rondes

Op locatie naar keuze presenteert onze eigen Linda de Mol dé gezelligste Ik hou van Holland Quiz van Nederland. Strak in (feest)pak komen onze quizmasters naar jullie toe. Zijn jullie klaar voor oer-Hollandse gezelligheid?

  • Kaaswerpen: is jullie topografische kennis in orde? Weet jij alle dorpjes en steden van Nederland te liggen? Gooi de kaas op de juiste plaats in Nederland en scoor de punten!
  • Spellingsronde: wie is er bij jullie een kij in spelling?
  • Raad een lied of niet: ‘Ik hou van Holland, het landje aan de Zuiderzee een stukje Holland’ kent natuurlijk iedereen. Maar wij zijn benieuwd of jullie bij échte Nederlandse muzikale klassiekers ook de naam van het liedje én artiest weten! 😉
  • Het finalespel: het welbekende ‘Ik hou van Holland’ rad wordt tevoorschijn getoverd. Alles is mogelijk, ieder team kan nog winnen. Maar ja.. dan moet je wel de vragen goed beantwoorden én de juiste punten draaien op het rad!
Ik hou van Holland Quizmasters - Ik hou van Holland Events

Een gepersonaliseerde Ik hou van Holland Quiz

Wil je dé gezelligste quiz van Nederland personaliseren met eigen vragen over jullie bedrijf, afdeling of directeur? Geen probleem, neem contact op voor de mogelijkheden! Vragen toevoegen over jullie vrijgezel is natuurlijk ook mogelijk, zoals alles natuurlijk mogelijk is bij Ik hou van Holland-Events. 😉

Over onsContact

Wij houden van Holland, jij ook?

Boek dan snel dé gezelligste quiz van Nederland!

Offerte aanvragen0413-302773