Gek op Holland

Quiz op locatie Nijmegen
Meer infoOfferte aanvragen

Gek op Holland Quiz in Nijmegen

Houd jij van ons leuke, gemoedelijke land? Heb je zin in een leuk, uitdagend spel wat zich afspeelt midden in Nijmegen of zit je liever binnen en is de Ik hou van Holland quiz meer iets voor jou? Dan is het spel Ik hou van Holland in Nijmegen het ideale groepsuitje om enkele uurtjes de strijd met elkaar aan te gaan. Spannende momenten wisselen zich af met hilarische momenten tijdens het spel Ik hou van Holland in Nijmegen. In teams ga je op jacht naar de punten met als doel het spel winnen. Al wandelend door Nijmegen op zoek naar plaatsen waar de punten verdiend kunnen worden beleef je enkele hele leuke uurtjes. Een wandeling door Nijmegen wordt gecombineerd met een oerhollandse quiz in Nijmegen. Dit is dus een hele leuke middag waarin je met je collega’s, vrienden of teamgenoten een heerlijke strijd aan kunt gaan. Het mooie van alles is dat je dit stadsspel met iedereen in Nijmegen kunt spelen. Plezier wordt in ieder geval gegarandeerd.

  • Een quiz in Nijmegen voor de echte “Ik hou van Holland” fan.
  • Interactief spel: een quiz in Nijmegen vol interactieve spellen!
  • Quiz met Hollandse aankleding en met een presentator strak in pak.
  • Te personaliseren met vragen over jullie zelf, Nijmegen of jullie bedrijf.
  • De gezelligste quiz van Nederland en ideaal voor vrijgezellenfeesten en teamuitjes in Nijmegen.

Gek op Holland Quiz Nijmegen

Ik hou van Holland, jij ook?

De Ik hou van Holland Quiz op Locatie van Ik hou van Holland Events heeft er voor gezorgd dat wij een te gekke dag hebben gehad. Tijdens de bbq, na de Ik hou van Holland quiz, hebben we nog veel gelachten om de zogenaamde acties van iedereen.

Marc, Jumbo Supermarkten

Wij vonden het echt een schitterende dag. Heel veel gelachten om de Ik hou van Holland Quiz. Bedankt voor alles Ik hou van Holland Events! Zeker voor herhaling vatbaar.

Bas, AFAS Software

We hebben deelgenomen aan de Ik hou van Holland Quiz op Locatie van Ik hou van Holland Events. Wat een leuke en grappige quiz is dat zeg. Super ontvangst, goede en duidelijke uitleg en super Ik hou van Holland Quiz! We waren met 12 man en verveelde ons geen minuut.

Sandra

Gek op Holland Quiz in Nijmegen

Meer over Nijmegen

Beluister

Nijmegen ( uitspraak (info / uitleg)) (in het Nijmeegs: Nimwèège, Duits: Nimwegen, Latijn: Noviomagus, Frans: Nimègue, Spaans en Italiaans: Nimega) is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Gelderland, dicht bij de grens met Duitsland. De gemeente telt 176.707 inwoners (1 januari 2019) en is qua inwonertal de grootste stad van zowel Gelderland als Oost-Nederland en daarnaast de tiende van Nederland.[1]

Meer over Nijmegen