Gek op Holland

Quiz op locatie Amsterdam
Meer infoOfferte aanvragen

Gek op Holland Quiz in Amsterdam

Houd jij van ons leuke, gemoedelijke land? Heb je zin in een leuk, uitdagend spel wat zich afspeelt midden in Amsterdam of zit je liever binnen en is de Ik hou van Holland quiz meer iets voor jou? Dan is het spel Ik hou van Holland in Amsterdam het ideale groepsuitje om enkele uurtjes de strijd met elkaar aan te gaan. Spannende momenten wisselen zich af met hilarische momenten tijdens het spel Ik hou van Holland in Amsterdam. In teams ga je op jacht naar de punten met als doel het spel winnen. Al wandelend door Amsterdam op zoek naar plaatsen waar de punten verdiend kunnen worden beleef je enkele hele leuke uurtjes. Een wandeling door Amsterdam wordt gecombineerd met een oerhollandse quiz in Amsterdam. Dit is dus een hele leuke middag waarin je met je collega’s, vrienden of teamgenoten een heerlijke strijd aan kunt gaan. Het mooie van alles is dat je dit stadsspel met iedereen in Amsterdam kunt spelen. Plezier wordt in ieder geval gegarandeerd.

  • Een quiz in Amsterdam voor de echte “Ik hou van Holland” fan.
  • Interactief spel: een quiz in Amsterdam vol interactieve spellen!
  • Quiz met Hollandse aankleding en met een presentator strak in pak.
  • Te personaliseren met vragen over jullie zelf, Amsterdam of jullie bedrijf.
  • De gezelligste quiz van Nederland en ideaal voor vrijgezellenfeesten en teamuitjes in Amsterdam.

Gek op Holland Quiz Amsterdam

Ik hou van Holland, jij ook?

De Ik hou van Holland Quiz op Locatie van Ik hou van Holland Events heeft er voor gezorgd dat wij een te gekke dag hebben gehad. Tijdens de bbq, na de Ik hou van Holland quiz, hebben we nog veel gelachten om de zogenaamde acties van iedereen.

Marc, Jumbo Supermarkten

Wij vonden het echt een schitterende dag. Heel veel gelachten om de Ik hou van Holland Quiz. Bedankt voor alles Ik hou van Holland Events! Zeker voor herhaling vatbaar.

Bas, AFAS Software

We hebben deelgenomen aan de Ik hou van Holland Quiz op Locatie van Ik hou van Holland Events. Wat een leuke en grappige quiz is dat zeg. Super ontvangst, goede en duidelijke uitleg en super Ik hou van Holland Quiz! We waren met 12 man en verveelde ons geen minuut.

Sandra

Gek op Holland Quiz in Amsterdam

Meer over Amsterdam

Amsterdam is de (titulaire) hoofdstad en naar inwonertal de grootste gemeente van Nederland. De stad, in het Amsterdams ook Mokum genoemd (afkomstig uit het Jiddisch),[1] ligt in de provincie Noord-Holland, aan het IJ, het Noordzeekanaal en de monding van de Amstel. De gemeente Amsterdam telt 863.202 inwoners (1 januari 2019, CBS). Groot-Amsterdam telde eind 2016 1.344.659 inwoners.[2] Het aantal verschillende nationaliteiten in de gemeente behoort tot de hoogste ter wereld.[3][4]

Amsterdam dankt zijn naam aan de ligging bij een in de 13e eeuw aangelegde dam in de Amstel. De plaats kreeg kort na 1300 stadsrechten, werd in 1345 door het Mirakel van Amsterdam een pelgrimsoord en groeide in de Gouden Eeuw uit tot een van de belangrijkste haven- en handelssteden ter wereld. Een toestroom van buitenlanders uit vooral de Zuidelijke Nederlanden, Duitsland en de Scandinavische landen leidde vanaf het eind van de 16e eeuw tot stadsuitbreidingen, waaronder de laatste grachten van de fortificatie die nu als grachtengordel bekend is en in 2010 is toegevoegd aan de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

Meer over Amsterdam