Over ons

Hallo Nederland, het is de hoogste tijd voor … Ik hou van Holland!

Image

Dé leukste quiz van Nederland

Image

Mogelijk op elke locatie in Nederland

Home » Over ons

Gegarandeerd oer-Hollandse gezelligheid

Oer-Hollandse gezelligheid. GE-GA-RAN-DEERD. Een quiz vol hilariteit, humor en typische Nederlandse grappen. Quizvragen over Nederland worden opgevolgd door dé vetste Nederlandse rondes. Een draai aan het rad, kaaswerpen en natuurlijk muziek. Liedjes over België #HetGoedeDoel slaan we maar even over. Wat wens je nog meer? Ik hou van Holland-Events organiseert dé leukste Ik hou van Holland Quiz van Nederland. En dat op locatie naar keuze in Nederland. Hoe vet is dit?!!

Iedereen is Gek op Holland!!

”Wilhelmus van Nassouwe ben ik, van Duitsen bloed, den vaderland getrouwe blijf ik tot in den dood. Een Prinse van Oranje ben ik, vrij, onverveerd, den Koning van Hispanje heb ik altijd geëerd.”

Wij houden van Holland, jij ook? Als échte Nederlanders zingen wij voor aanvang van onze werkdag het volkslied. Gewoon om er even in te komen. Nee, maar zonder gekheid op een stokje. Als evenementenbureau hebben wij méér dan 10 jaar ervaring in het organiseren van dé leukste quiz van Nederland. Met een team van 35+ medewerkers bezorgen wij jou en je gezelschap een avond om niet meer te vergeten. Een échte Hollandse avond om precies te zijn! 😉

Ik hou van Holland QuizContact

 

Liever een andere activiteit?

Niet getreurd. Wij werken nauw samen met andere topbedrijven!

Wij houden van Holland, jij ook?

Boek dan snel dé gezelligste quiz van Nederland!

Offerte aanvragen0413-302773