Over ons

Hallo Nederland, het is de hoogste tijd voor… Ik hou van Holland!

Ik hou van Holland Quiz | Ik hou van Holland - Events

Dé leukste quiz van Nederland

Image

Mogelijk op elke locatie in Nederland

Home » Over ons

Wie zijn wij?

Oer-Hollandse gezelligheid. GE-GA-RAN-DEERD. Een quiz vol hilariteit, humor en typische Nederlandse grappen. Quizvragen over Nederland worden opgevolgd door dé vetste Nederlandse rondes. Een draai aan het rad, kaaswerpen en natuurlijk muziek. Liedjes over België #HetGoedeDoel slaan we maar even over. Wat wens je nog meer? Ik hou van Holland-Events organiseert dé leukste Ik hou van Holland Quiz van Nederland. En dat op locatie naar keuze in Nederland. Hoe vet is dit?!!

 

 

Gegarandeerd oer-Hollandse gezelligheid

”Wilhelmus van Nassouwe ben ik, van Duitsen bloed, den vaderland getrouwe blijf ik tot in den dood. Een Prinse van Oranje ben ik, vrij, onverveerd, den Koning van Hispanje heb ik altijd geëerd.”

Wij houden van Holland, jij ook? Als échte Nederlanders zingen wij voor aanvang van onze werkdag het volkslied. Gewoon om er even in te komen. Nee, maar zonder gekheid op een stokje. Als evenementenbureau hebben wij méér dan 10 jaar ervaring in het organiseren van dé leukste quiz van Nederland. Met een team van 35+ medewerkers bezorgen wij jou en je gezelschap een avond om niet meer te vergeten. Een échte Hollandse avond om precies te zijn! 😉

Ik hou van Holland Quiz Contact

Ontmoet onze quizmasters!

Matton
Quizmaster

Anne
Quizmaster

Lisa
Quizmaster

Roel
Quizmaster

Joris
Eindbaas

Dirk
Eindbaas

Tim
Sales

Rick
Sales

Shanna
Sales

Guus
Sales

Sanne
Officemedewerker

Marina
Officemedewerker

Giel
Marketing

Sam
Marketing

Sanne
Conceptontwikkelaar

Lindsay
Conceptontwikkelaar

Mathijs
Conceptontwikkelaar

Anouk
Magazijnbaas

Veelgestelde vragen

1. Waarom zou ik kiezen voor Ik hou van Holland als uitje?

Onze Ik hou van Holland Quiz is leuk en interactief, waarbij jullie op een humoristische en ludieke manier kennismaken met de Nederlandse cultuur en geschiedenis. Je werkt in teams om de meeste punten te verdienen en andere teams te verslaan. Daardoor is het een geweldige manier om te werken aan teambuilding en de versterking van de samenwerkingsband binnen je groepssamenstelling.

Kortom: Ik hou van Holland is dé ideale activiteit om te spelen met vrienden, familie of collega’s. Het is een must-do voor iedereen die op zoek is naar een onvergetelijke tijd.

2. Welke spellen zitten in Ik hou van Holland?

Ik Hou van Holland bestaat uit verschillende gezellige rondes, waarbij jij met je team aan de slag gaat met de meest uitdagende opdrachten. Denk bijvoorbeeld aan de spellingsronde of kaaswerpen. Hierbij worden je basisschoolvaardigheden écht op de proef gesteld. Daarnaast hebben we de klassiekers, zoals het verjaardagsspel, de algemene kennisronde en “Raad het lied of niet!”. Uiteindelijk komt het allemaal samen in het finalespel. Schat de stellingen goed in en verdien de meeste punten met het rad. Er kan uiteindelijk maar één team winnen.

Verder kun je aangeven of je de Ik Hou van Holland Quiz wil laten personaliseren. Laat dit vooral aan één van onze medewerkers weten.

3. Hoe lang duurt de Ik hou van Holland quiz?

Al met duurt de oer-Hollandse gezelligheid ongeveer 2 uur. In overleg kunnen we de duur inkorten door een ronde te schrappen, of juist verlengen met een gepersonaliseerde ronde.

4. Wanneer kunnen wij de Ik hou van Holland Quiz reserveren?

Geef ons gerust een belletje om een datum en tijd af te spreken. Onze collega’s staan maar al te graag voor jullie klaar om het beste advies te geven. Ook kun je vrijblijvend een offerte aanvragen voor meer informatie.

Reviews Ik hou van Holland-Events

Zij houden écht van Holland!

“Met ons team een hele leuke avond gehad met het “ik hou van holland spel. We hebben zoveel lol gehad! En als winnaar uit de bus gekomen!

Onze ervaring met IHVH-Events is een ervaring die ik iedereen toe wens! Wat een enthousiasme van het personeel en het was goed geregeld!”

Helen Broeders
156 Personen
Ik hou van Holland Amsterdam

Image

Wij hebben met ons team een ontzettend leuke en gezellige avond mogen beleven met de ‘Gek op Holland Quiz’ en onze host Nina. De communicatie met IHVH-Events was prima, goed bereikbaar en snelle reacties. De quiz op zich bevatte originele opdrachten, was makkelijk te spelen met de app en de interactie met de host was leuk. Kortom, een top ervaring! Bedankt voor jullie service en wie weet tot ziens.”

Koenen en Co
Cynthia Houben
20 personen
Ik hou van Holland Roermond

Ik hou van Holland Roermond - Ik hou van Holland-Events

“We hebben afgelopen vrijdag een ontzettend leuke avond gehad. Veel positieve reacties ontvangen van collega’s. Mijn man heeft inmiddels jullie ook aanbevolen bij zijn leidinggevende.“

Lode Holding
Marita Kapper
21 personen
Ik hou van Holland Groningen

Ik hou van Holland Groningen - Ik hou van Holland-Events

“We hebben gisteren de game gespeeld en deze viel erg in de smaak! Ik ga deze dan ook opnemen in mijn bericht aan heel kantoor over jullie teamactiviteiten.”

NautaDutilh N.V.
Simone van den Heuvel
30 personen
Ik hou van Holland Rotterdam

Image

Liever een andere activiteit?

Als échte Hollanders houden we ook van de volgende evenementenbureaus!

Wij houden van Holland, jij ook?

Boek dan snel dé gezelligste quiz van Nederland!

Offerte aanvragen 0413-302773