Ik hou van Holland

Stadsspel
Meer infoOfferte aanvragen

Ik hou van Holland City Game

Gegarandeerd het gezelligste uitje van Nederland! Tijdens de citygame ontdek je niet alleen de stad, maar ga je al lopend op zoek naar onze Linda en/of Jeroen waar de bekende spellen tegen elkaar gespeeld moeten worden. Voor jong en oud dus! Dwars door een stad naar keuze gaan jullie elkaar te lijf. Je leert alle weetjes, feiten en stadsgeheimen kennen. Op deze manier combineer je al het goede van een stadstrip met een oer-Hollandse spelquiz. Deze dag staat garant voor gezelligheid, maar wat is gezelligheid zonder een beetje strijd tussen de groepen? Juist. Pak daarom je klompen, activeer je Hollandse hersencellen en neem de juiste teamspirit met je mee!

Meer over de Ik hou van Holland City Game op Locatie >>

Ik hou van Holland – City Game

Ik hou van Holland verandert ieder jaar. Maar de spellen staan altijd garant voor gezelligheid. Wij hebben geen TV programma, maar een citygame. Daarom hebben wij de juiste spellen om buiten uit te voeren uitgekozen en zodanig aangepast dat het voor jong en oud leuk is. Naast de tour door de stad komen jullie elkaar 3 of 4 keer tegen voor een battle!
Een heftige geuzenstrijd waarin al snel duidelijk zal worden waar het ware Hollandse talent zich schuilhoudt. BN’ers raden, teken het woord en rijtjes maken, om er een paar te noemen. En hoe zit het eigenlijk met de kennis van je moerstaal? De spellingsronde haalt de Hollandse helden er zo uit! Als klap op de vuurpijl spelen we het verjaardagsspel. Viva Hollandia!

Op eind van het spel kunnen we verzamelen op een locatie naar keuze, waar jullie eventueel kunnen lunchen of dineren.

De gezelligste quiz van Nederland

De Ik hou van Holland quiz op locatie is de gezelligste quiz van Nederland! Jullie gaan net als in het televisieprogramma “Ik hou van Holland” in teams van 4 tot 6 personen in meerdere leuke en grappige rondes de strijd met elkaar aan wie het meest weet van ons kleine kikkerlandje!

Volledige Quiz op Locatie met Hollandse aankleding

Tijdens de Ik hou van Holland Quiz brengen we iedere locatie volledig in de Hollandse sferen. Zo nemen we niet alleen het bekende “Ik hou van Holland” rad mee, maar nemen we ook Hollandse aankleding zoals vlaggetjes, kransjes, slingers in Nederlandse kleueren.

Holland quiz met eigen quizmasters

De Ik hou van Holland Quiz op Locatie wordt volledig gepresenteerd door onze eigen Linda de Mol. Strak in (feest)pak komt onze quizmasters naar je toe en verzorgd jullie een middagje Nederlandse gezelligheid!

Gepersonaliseerde quiz

De leukste en gezelligste quiz van Nederland personaliseren met eigen vragen over jullie bedrijf, afdeling of directeur? Geen probleem, neem contact op voor de mogelijkheden! Vragen toevoegen over jullie vrijgezel is natuurlijk ook mogelijk, zoals alles natuurlijk mogelijk is bij Ik hou van Holland Events ;).

≥ 10 personen

Ook geschikt voor grote groepen

Ik hou van Holland – Spel in Stad

Ik hou van Holland, jij ook?

De Ik hou van Holland Quiz op Locatie van Ik hou van Holland Events heeft er voor gezorgd dat wij een te gekke dag hebben gehad. Tijdens de bbq, na de Ik hou van Holland quiz, hebben we nog veel gelachten om de zogenaamde acties van iedereen.

Marc, Jumbo Supermarkten

Wij vonden het echt een schitterende dag. Heel veel gelachten om de Ik hou van Holland Quiz. Bedankt voor alles Ik hou van Holland Events! Zeker voor herhaling vatbaar.

Bas, AFAS Software

We hebben deelgenomen aan de Ik hou van Holland Quiz op Locatie van Ik hou van Holland Events. Wat een leuke en grappige quiz is dat zeg. Super ontvangst, goede en duidelijke uitleg en super Ik hou van Holland Quiz! We waren met 12 man en verveelde ons geen minuut.

Sandra

USP – Ik hou van Holland Events
  • Verzekerd van de gezelligste quiz van Nederland
  • Quiz onder begeleiding van ervaren en enthousiaste Quizmasters
  • Geweldige sfeer met Hollandse aankleding (Ik hou van Holland rad, vlaggetjes en kransjes in Nederlandse kleuren)
  • Designvolle presentaties vol Hollandse rondes
  • Mega interactief! Muziek, film, geen ja, geen nee of euh…
Contact

    Stuur mij een Ik hou van Holland offerte

    3 + 2 =